Byggställningar i Bromma

När du behöver hyra byggställningar i Bromma hjälper Safecon dig, både snabbt och säkert. Vår målsättning är att alltid lösa de behov våra kunder har, och därför hyr vi ut och bygger byggställningar i Bromma för alla syften och alla väder. Oavsett om det är nybygge, renovering, målning, takarbeten, murning eller plåtarbete. Vi har en lång erfarenhet av byggnadsställningar och levererar alltid ställningar och service av högsta kvalitet.

byggstallning i Bromma
Bromma Byggställningar

Utbildade byggställningsarbetare

Vi på Safecon ser det som en självklarhet att alla våra medarbetare har en bra och komplett utbildning inom våra tjänsteområden. Alla våra medarbetare har en hög kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med byggställningar på ett säkert och effektivt sätt. Utöver att hyra ut byggställningar i Bromma så erbjuder vi även olika väderskydd så arbetet kan pågå oavsett väderlek. Våra medarbetare får utbildning i bland annat Säkra lyft, Heta arbeten, HLR, Truckcertifikat och Liftcertifikat. Våra ledare har även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P. 

Byggställning i Bromma till rätt pris

Vi på Safecon vill vara ditt självklara val när du behöver hyra och montera byggställningar i Bromma. Våra tjänster levererar vi alltid med högsta standard och till ett mycket bra pris. Väljer du att jobba med oss på Safecon kan du vara säker på att du alltid får en byggställning i Bromma till rätt pris. Du får en rättvis offert som vi håller oss till genom hela processen. I ett samarbete med oss kan du därför känna dig helt trygg och aldrig oroa dig för oväntade tillkomna kostnader. 

Har du ett bygge i Bromma som behöver ställningar?

Tveka inte att kontakta oss.

 

    Safecon byggnadsställningar

    ©Safecon 2024 – All Rights Reserved