Resurs 1built by trust beige

Väderskydd Linköping

Resurs 1built by trust beige

Ska ni renovera ett hus, fasad, tak, fönster eller bygga något nytt? Då kan ni behöva Safecons väderskydd i Linköping för att skydda bygget eller renoveringen. Med ett väderskydd, är ni inte beroende av väder och vind. Oavsett om det regnar, snöar eller haglar så kan ni fortsätta arbeta på det hus eller bygge som ni har påbörjat. Byggmaterialet blir också skyddat med ett bra väderskydd.

 

Förutom att vi på Safecon Byggnadsställningar arbetar i Linköping, finns vi även i Stockholm och i orter kring Mälardalen, såsom i Enköping, Eskilstuna, Sigtuna, Märsta, Knivsta och Uppsala. När ni anlitar Safecon Byggnadsställningar i Linköping och behöver ett effektivt väderskydd (eller flera) så kan vi komma ut till er arbetsplats.

På det sättet kan vi se hur vi kan hjälpa er. Och skulle ni behöva lösa ett problem så arbetar vi alltid för att kunna hjälpa er att lösa det. För att väderskydden ska skydda på bästa sätt så monterar vi dem åt er, eftersom väderskydden är beroende av att de monteras på rätt sätt.

 

Hyr våra väderskydd i Linköping!

Våra väderskydd skyddar material och arbetsplatser på allra mest effektiva sätt som ni bara kan tänka er. Våra väderskydd är utrustade med riktigt tåligt material som skyddar mot nederbörd och blåst och är ställbara så att de står av sig själva.

 

Behöver ni fönsterskydd så har vi ordentliga fönsterskydd så att de boende kan klara sig utan fönster oavsett väder och vind. Hyr ni våra väderskydd behöver ni inte oroa er över att de boende ska behöva frysa under tiden som er fönsterrenovering pågår.

Och det är inte bara för de boendes skull och för att skydda material som ni kan behöva väderskydd, även hantverkarna är beroende av bra väderskydd för att deras arbetsmiljö ska vara dräglig. Ett väderskydd är förutsättningen för att hantverkarna ska slippa arbeta både blöta, kalla och frusna. Det hantverkarföretag som vill skydda sin personal, bör alltid ha väderskydd.

 

Enligt Arbetsmiljöverket är ett väderskydd: ”en temporär konstruktion som används när man vill täcka över eller kapsla in en yta där man arbetar med en byggnad eller en anläggning, för att skydda arbetstagare och byggnadsverk från klimatisk påverkan. I ett väderskydd ingår alltid ett tak, men även väggar kan ingå. En inklädd fasadställning är däremot inte ett väderskydd, även om inklädnaden är invikt ovanför det översta arbetsplanet.” Och våra väderskydd är så mycket mer än bara lägga plast på material eller presenning över en arbetsplats. Våra väderskydd har egna ställningar som står emot blåst.

 

Anlita oss för ert bygge eller renovering

Behöver ni hantverkare för er renovering eller bygge i Linköping? I så fall kan ni alltid anlita oss på Safecon Byggnadsställningar. Alla våra hantverkare är utbildade och innehar certifikat för Säkra lyft, Heta arbeten, HLR, truck och liftar. Vår företagsledning är också utbildad för Bas-U och Bas-P.

 

För Safecon är det väldigt viktigt med kvalitet och vi har som mål att erbjuda våra tjänster med väderskydd till alla våra kunder. Safecon har tagit ISO-certifieringar inom ISO-9001, ISO 14001 och ISO 45001 och är också bransch medlemmar i STIB – Auktoriserad Ställningsentreprenör och är med i Byggföretagen. Vi fokuserar på att kunna skydda era hantverkare med våra väderskydd. Vi gör allt för att ni ska kunna arbeta säkert på arbetsplatsen.

Är ni ett bygg- eller renoveringsbolag så är ni alltid välkomna att ta kontakt. Ställ alla era frågor om våra väderskydd i Linköping!

Safecon tjänster
Samarbetspartners
Rätt kompetens borgar för en hög kvalitet
På Safecon får alla medarbetare utbildning för ställningsmontage och på sikt även STIB:s särskilda utbildning/väderskyddsutbildning. För att ytterligare stärka våra medarbetares kompetens har vi utbildning för Säkra Lyft, Heta Arbeten, HLR, truck- och liftcertifikat. 

Safecon byggnadsställningar

©Safecon 2024 – All Rights Reserved