Resurs 1built by trust beige

Byggställning Linköping

Resurs 1built by trust beige

Bor och arbetar ni i Linköping? Om ni arbetar inom bygg- eller renoveringsbranschen behöver ni antagligen byggställningar för allt slags arbete som sker på fasader, såsom ommålning, fönsterrenovering eller takrenovering. Även ni som är privata radhus eller villaägare behöver byggställning i Linköping för att renovera radhusets eller villans fasader och tak.

Vi på Safecon tillhandahåller säkra byggställningar i Linköping och vet hur viktigt det är med säkra och trygga byggställningar när ni ska renovera fasad och tak på hus. Våra säkra byggställningar i Linköping är byggda för att möta era krav på flexibla byggställningar och kan byggas på de sätt som ni behöver.

 

Säkra byggställningar i Linköping

Säkerhet när det kommer till byggställningar i Linköping är beroende av flera olika aspekter:

Säkerheten innefattar inte bara att de är stabila och inte rasar ihop i första taget.
Säkerhet handlar också om att möta alla de behov som hantverkarna har och som är uttänkta redan innan ni själva är medvetna om det.
Till exempel så monterar vi byggställningar som ni lätt kan transportera material med, såsom hissar som underlättar för er när ni ska hissa material upp och ner.
Vi tillhandahåller byggställningar som tillåter hantverkarna att sätta sig ner en stund när de behöver vila.
Vi har byggställningar i Linköping som gör det lätt att röra sig längs med fasaden och som är uttänkta för att hantverkarna ska kunna röra sig ledigt på tak och som täcker hela huset för en så stor säkerhet som det bara är möjligt.

 

Trygg och säker leverans

När ni vill hyra våra byggställningar så levererar vi dem åt er. Vi monterar era byggställningar i Linköping också då vi vet att det inte alltid är lätt att veta hur de ska monteras. Vi monterar även hissbryggor, plattformar och väderskydd när ni behöver det.

Vi kan erbjuda byggställningar från:

  • Super9
  • Layher
  • Haki
  • Plus8
  • Monzon
  • Burton

Vårt företag finns i Linköping och vi arbetar även i Stockholm och runt Mälardalen. Har ni något som ni behöver lösa så arbetar vi alltid för att hjälpa er med det. Anlitar ni oss eller tar kontakt med oss, så kommer vi ut på den plats som ni ska arbeta på. Då ser vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

 

Anlita oss eller hyra byggställning i Linköping

Antingen kan ni anlita oss för det bygg- eller renoveringsprojekt som ni har. Vi är alla utbildade hantverkare, har utbildning inom Säkra lyft, Heta arbeten, inom HLR, och har truck och lift certifikat. Vår företagsledning har även utbildning och har kompetens inom Bas-U och Bas-P. För oss är kvalitet viktigt och något som vi alltid vill erbjuda alla våra kunder. Därför har vi ISO-certifieringar inom ISO-9001, ISO 14001 och ISO 45001. Vi är medlemmar inom branschorganisationerna STIB – Auktoriserad Ställningsentreprenör och vi är även medlemmar inom Byggföretagen.

 

Byggställningar i Linköping som motsvarar kraven

När ni hyr våra byggställningar i Linköping så ser vi till att både leverera och montera era byggnadsställning i Linköping. Beroende på storleken på era renoverings- eller byggprojekt, kommer ni att behöva ett visst antal byggställning som täcker alla era behov. Våra byggställningar motsvarar alla krav som Arbetsmiljöverket ställer på bra och säkra byggställningar. Enligt Arbetsmiljöverket måste alla hantverkare som ska arbeta på höjder på mer än 2 meter alltid ha byggställning som säkrar hantverkarens säkerhet.
Av oss kan ni hyra byggställningar i Linköping som motsvarar alla krav som ställs på byggställningar.

 

Behöver ni byggställning i Linköping?

När behöver ni hyra byggställning i Linköping? När ni tar kontakt med oss, så kan vi svara på alla eventuella frågor som ni har om byggställningar som ni kan ha. Vi kan komma ut och själva se hur er byggarbetsplats ser ut och kan bedöma vad ni kan behöva hyra från oss. Så ta kontakt och hyr era byggställningar i Linköping av oss. Vi fokuserar på säkerhet och gör allt för att era hantverkare ska kunna arbeta säkert på arbetsplatsen.

Safecon tjänster
Samarbetspartners
Rätt kompetens borgar för en hög kvalitet
På Safecon får alla medarbetare utbildning för ställningsmontage och på sikt även STIB:s särskilda utbildning/väderskyddsutbildning. För att ytterligare stärka våra medarbetares kompetens har vi utbildning för Säkra Lyft, Heta Arbeten, HLR, truck- och liftcertifikat. Medarbetarna är vår allra viktigaste resurs och en gedigen kunskap inom arbetsområdet är för oss en självklarhet. Ledningsgruppen har självklart samma utbildning men även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P.

Safecon byggnadsställningar

©Safecon 2024 – All Rights Reserved