Resurs 1built by trust beige

Fasadställning Linköping

Resurs 1built by trust beige

Är ni på jakt efter trygga och säkra fasadställningar och arbetar i Linköping?
I så fall är ni välkomna till vårt företag Safecon Byggnadsställningar i Linköping. Alla våra fasadställningar i Linköping uppfyller de krav på fasadställningar som Arbetsmiljöverket ställer. När ni arbetar på en husfasad behöver ni oftast transportera material upp och ner. Ibland behöver man sätta sig emellanåt och vila, eller lägga ifrån sig sina verktyg och material. Våra fasadställningar möjliggör allt det.

 

Behöver ni fasadställning i Linköping?

Ska ni arbeta mer än 2 meter ovan marken, så behöver man alltid fasadställningar. Att arbeta på hög höjd kräver säkra fasadställningar som gör att ni inte tappar balansen när ni ska röra er längs fasaden. Kanske ni ska hissa material upp och ner? Ska ni montera fönster så behöver ni kunna flytta dem på ett säkert sätt så de inte går sönder. Då behöver ni våra fasadställningar som kan monteras med hissbryggor, plattformar och väderskydd. Särskilt viktigt är det att ha en materialhiss på fasadställningen, om det är så att ni renoverar fasaden på en fastighet med flera våningar.

 

Krav på säkra fasadställningar i Linköping

Fasadställningar ska alltid vara så säkra det bara är möjligt. Det finns viktiga krav på fasadställningarna, till exempel ska de alltid vara rätt monterade, inte vara rostiga. Därför behöver de regelbunden genomgång så att alla bultar och skruvar inte sitter löst. De ska hålla en viss tyngd och vara så rena som möjligt. De ska inte heller utsättas för isbildning under vintern. Allt detta sköter vi om och ser efter så att fasadställningarna alltid kan garantera er personal största möjliga säkerhet.

Säkerheten på våra fasadställningar i Linköping är beroende av flera olika aspekter. Den innebär inte bara att de är stabila på så sätt att de inte rasar ihop i första taget. Säkerhet handlar också om att möta de behov som hantverkarna har och som är uttänkta redan innan de själva är medvetna om det, till exempel så monterar vi fasadställningar som ni lätt kan transportera material med, såsom hissar som underlättar för er när ni ska hissa material upp och ner och som tillåter hantverkarna att sätta sig ner en stund när de behöver vila, lägga ifrån sig redskap och material med mera.

Vi kan erbjuda fasadställningar från:

  • Super9
  • Layher
  • Haki
  • Plus8
  • Monzon
  • Burton

Vårt företag finns i Linköping men vi arbetar även i Stockholm och runt Mälardalen. Har ni något som ni behöver lösa så arbetar vi alltid för att hjälpa er med det. Anlitar ni Safecon Byggnadsställningar i Linköping och tar kontakt med oss, så kommer vi ut till den plats där ni ska arbeta. Då ser vi också hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

 

Safecon Byggnadsställningar har kompetenta hantverkare

Ni kan alltid anlita oss för det bygg- eller renoveringsprojekt som ni har. Vår hantverkare utbildning och certifikat inom Säkra lyft, Heta arbeten, HLR, truck och liftar. Vår företagsledning har utbildning inom Bas-U och Bas-P. För oss är det väldigt viktigt med kvalitet och vi har som mål att erbjuda det till alla våra kunder. Därför har vi ISO-certifieringar inom ISO-9001, ISO 14001 och ISO 45001 och är också bransch medlemmar i STIB – Auktoriserad Ställningsentreprenör och är med i Byggföretagen. Ni är alltid välkomna att ta kontakt, ställa era frågor och hyra fasadställningar i Linköping av oss.

Vi fokuserar på säkerhet och gör allt för att ni ska kunna arbeta säkert på arbetsplatsen.

Safecon tjänster
Samarbetspartners
Rätt kompetens borgar för en hög kvalitet
På Safecon får alla medarbetare utbildning för ställningsmontage och på sikt även STIB:s särskilda utbildning/väderskyddsutbildning. För att ytterligare stärka våra medarbetares kompetens har vi utbildning för Säkra Lyft, Heta Arbeten, HLR, truck- och liftcertifikat. Medarbetarna är vår allra viktigaste resurs och en gedigen kunskap inom arbetsområdet är för oss en självklarhet. Ledningsgruppen har självklart samma utbildning men även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P.

Safecon byggnadsställningar

©Safecon 2024 – All Rights Reserved