Resurs 1built by trust beige

Byggställning i Stockholm

Vi hyr ut och monterar byggställningar i Stockholm för alla ändamål

Resurs 1built by trust beige

Hyr byggställning i Stockholm

När du behöver hyra en trygg och säker byggställning i Stockholm står vi på Safecon redo att hjälpa dig. Säkerhet är ett av våra ledord och vi fokuserar på trygghet i alla våra ställningsarbeten och konstruktioner. Vår målsättning är att alltid lösa de behov våra kunder har, och därför hyr vi ut och bygger byggnadsställningar i Stockholm för alla syften – och i alla väder. Oavsett om det gäller nybyggen, renovering, målning, fasad- och takarbeten, putsning, murning eller plåtarbeten. Vi bidrar med bred kompetens, lång erfarenhet och självklart ett slutresultat av högsta kvalitet.

Letar du efter byggställning i Stockholm är Safecon ditt självklara val!
Safecon har levererat byggställningar i Stockholm i 20 år.

Utbildade medarbetare med hög kompetens

På Safecon är våra medarbetare den allra viktigaste resursen, och vi ser det som en självklarhet att all personal har en grundlig och komplett utbildning inom våra tjänsteområden. Alla våra medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet av att montera byggställningar på ett säkert och effektivt sätt. Utöver att hyra ut byggställningar fixar vi även väderskydd, så att allt arbete sker på ett tryggt och säkert sätt under alla omständigheter.  

 

 

På sikt får vår personal även STIB:s särskilda utbildning/väderskyddsutbildning. Vi ser även till att våra medarbetare får stärka sina kunskaper via utbildningar som:

 

 

  • Säkra Lyft
  • Heta Arbeten
  • HLR
  • Truckcertifikat
  • Liftcertifikat
 

Vår ledningsgrupp har självklart samma utbildning, men även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P. 

Byggställning i Stockholm till ett rättvist pris

Väljer du att jobba med oss på Safecon kan du vara säker på att du alltid får en byggställning i Stockholm till ett bra och rättvist pris. Vi anser att ett avtal är ett avtal, och du får en rättvis offert som vi håller oss till genom hela processen. På Safecon är det slutliga priset alltid samma som det initiala. 

 

 

I ett samarbete med oss kan du därför känna dig helt trygg och aldrig oroa dig för oväntade tillkomna kostnader. Vi startar aldrig prisdiskussioner i efterhand med våra kunder och står för alla utgifter under hela ställningsprojektet. Med Safecon vet du vad du får och betalar aldrig mer än vad vi kommit överens om. 

Varför välja Safecon?

Vi på Safecon vill vara ditt självklara val när du behöver hyra och montera byggställning i Stockholm. Våra tjänster levererar vi alltid med högsta standard och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. När du väljer att investera i ett samarbete med oss ingår alltid arbetsplatssäkerhet, genuint ansvarstagande, gott förtroende och seriös kompetens. Vi står för dessa fokusområden och är stolta över en branschledande verksamhet och en målsättning att leverera i rätt tid, på rätt plats och till rätt pris.

 

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande

    Safecon byggnadsställningar

    ©Safecon 2021 – All Rights Reserved