Resurs 1built by trust beige

Byggställning Stockholm

Resurs 1built by trust beige

Ska ni bygga nytt eller renovera ett hus? Kanske ni har ett företag som behöver en byggställning i Stockholm för att kunna genomföra ert bygge eller renovering? I så fall har vi på Safecon Byggnadsställningar de slags byggställningar i Stockholm och som ni behöver!

Hyr byggställning i Stockholm

Vi på Safecon satsar på säkerhet eftersom vi vet hur viktigt det är att era byggare är säkra när de arbetar på fasaden eller på taket. Våra säkra byggställningar i Stockholm är byggda för att möta era krav på flexibla byggställningar och kan byggas på de sätt som ni behöver.

När ni vill hyra våra byggställningar så levererar vi dem åt er på de n plats där ni behöver dem. När ni hyr våra byggställningar i Stockholm så monterar vi även fallskydd. Med våra byggställningar får ni även hissbryggor, plattformar och väderskydd.

 

Vi kan erbjuda byggställningar i Stockholm från:

 • Super9
 • Layher
 • Haki
 • Plus8
 • Monzon
 • Burton

Vårt företag finns i Stockholm och de flesta av våra kunder finns i Stockholm med omnejd. Dock finns vi även i Mälardalen och i Linköping. Har ni problem eller behov som ni behöver få löst så arbetar vi alltid för att lösa dem åt er. Anlitar ni oss eller tar kontakt med oss, så kommer vi ut på den plats som ni ska arbeta på. Då ser vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

 

Vi kan allt om renovering och bygg

Om ni behöver hantverkare är ni välkomna att anlita oss för det bygg- eller renoveringsprojekt som ni har. Vi är utbildade hantverkare, har utbildning inom Säkra lyft, Heta arbeten, inom HLR, och har truck och lift certifikat. Vår företagsledning har även utbildning och har kompetens inom Bas-U och Bas-P. För oss är kvalitet viktigt och något som vi alltid vill erbjuda alla våra kunder. Därför har vi ISO-certifieringar inom ISO-9001, ISO 14001 och ISO 45001. Vi är medlemmar inom branschorganisationerna STIB – Auktoriserad Ställningsentreprenör och vi är även medlemmar inom Byggföretagen.

 

Byggställningar i Stockholm som motsvarar kraven

När ni hyr våra byggställningar i Stockholm både levererar vi och monterar byggnadsställning i Stockholm åt er. Det är inte alltid lätt att montera byggnadsställningar. Därför erbjuder vi oss att montera dem, så att ni kan spara tid och bekymmer över hur byggställningarna fungerar.

Beroende på storleken på era renoverings- eller byggprojekt, kommer ni att behöva byggställning som täcker alla era behov. Våra byggställningar motsvarar alla krav som Arbetsmiljöverket ställer på funktionella byggställningar i Stockholm. Enligt Arbetsmiljöverket måste alla hantverkare som ska arbeta på höjder mer än 2 meter alltid ha byggställning som säkrar hantverkarens säkerhet.

Av oss kan ni hyra byggställningar i Stockholm som motsvarar alla krav som ställs på byggställningar.

 

Behöver ni byggställning i Stockholm?

När behöver ni hyra byggställning i Stockholm? När ni tar kontakt med oss, så kan vi svara på alla eventuella frågor som ni har om byggställningar som ni kan ha. Vi kan komma ut och själva se hur er byggarbetsplats ser ut och kan bedöma vad ni kan behöva hyra från oss.

Så ta kontakt och hyr era byggställningar i Stockholm av oss. Vi fokuserar på säkerhet och gör allt för att era hantverkare ska kunna arbeta säkert på arbetsplatsen.

Letar du efter byggställning i Stockholm är Safecon ditt självklara val!
Safecon har levererat byggställningar i Stockholm i 20 år.

Medarbetare med hög kompetens

På Safecon är våra medarbetare den allra viktigaste resursen, och vi ser det som en självklarhet att all personal har en grundlig och komplett utbildning inom våra tjänsteområden. Alla våra medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet av att montera byggställningar på ett säkert och effektivt sätt. Utöver att hyra ut byggställningar fixar vi även väderskydd, så att allt arbete sker på ett tryggt och säkert sätt under alla omständigheter.  

 

 

På sikt får vår personal även STIB:s särskilda utbildning/väderskyddsutbildning. Vi ser även till att våra medarbetare får stärka sina kunskaper via utbildningar som:

 

 

 • Säkra Lyft
 • Heta Arbeten
 • HLR
 • Truckcertifikat
 • Liftcertifikat
 

Vår ledningsgrupp har självklart samma utbildning, men även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P. 

Byggställning i Stockholm till rimligt pris

Väljer du att jobba med oss på Safecon kan du vara säker på att du alltid får en byggställning i Stockholm till ett bra och rättvist pris. Vi anser att ett avtal är ett avtal, och du får en rättvis offert som vi håller oss till genom hela processen. På Safecon är det slutliga priset alltid samma som det initiala. 

 

 

I ett samarbete med oss kan du därför känna dig helt trygg och aldrig oroa dig för oväntade tillkomna kostnader. Vi startar aldrig prisdiskussioner i efterhand med våra kunder och står för alla utgifter under hela ställningsprojektet. Med Safecon vet du vad du får och betalar aldrig mer än vad vi kommit överens om. 

Varför välja Safecon?

Vi på Safecon vill vara ditt självklara val när du behöver hyra och montera byggställningar i Stockholm. Våra tjänster levererar vi alltid med högsta standard och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vill du veta mer? Ta kontakt här!

  Safecon byggnadsställningar

  ©Safecon 2024 – All Rights Reserved