Resurs 1built by trust beige

Fasadställning Stockholm

Resurs 1built by trust beige

Behöver ni fasadställning i Stockholm? Alla arbeten som sker på fasader, såsom fönster- eller balkongrenoveringar samt takrenoveringar, kräver fasadställningar för arbeten som sker över 2 meter ovan marken. Så när ni behöver fasadställningar i Stockholm är ni välkomna att anlita oss för era fasadställningar i Stockholm.

Våra fasadställningar i Stockholm uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på fasadställningar som man behöver när man ska arbeta på husfasader. När man arbetar på en husfasad behöver man ofta kunna transportera material upp och ner, hantverkarna behöver sätta sig emellanåt och vila, de behöver lägga ifrån sig sina verktyg och material till renoveringen. Våra fasadställningar möjliggör allt detta.

 

I behov av fasadställning i Stockholm?

När ni anlitar oss så levererar vi fasadställningar i Stockholm åt er. Och inte bara det, vi monterar dem också åt er. Att montera fasadställningar är inte alltid så enkelt. Därför gör vi det åt er. På så sätt så säkerställer vi så att de är säkra för er att använda.

Säkerhet handlar inte bara om att fasadställningarna ska stå säkert på marken och inte falla ner. Säkerhet handlar också om att fasadställningarna ska tillmötesgå alla era behov och fungera på de sätt som hantverkarna behöver det. Oftast behöver man också se hur hantverkarna arbetar och vilka behov som ni har när ni målar, slipar bort färg, rappar eller renoverar fasaden eller täcker för fönster för att sprutmåla fasaden.

 

Krav på säkra fasadställningar

Fasadställningar ska alltid vara så säkra som möjligt. Det finns viktiga krav på säkerhet, att de till exempel är rätt monterade, inte är rostiga. För att motverka det behöver fasadställningarna regelbunden genomgång så att alla bultar och skruvar inte sitter löst. Fasadställningarna ska också hålla en viss tyngd och vara så rena som det är möjligt. De ska inte heller utsättas för isbildning under vintern. Allt sådant tar vi ansvarar för när ni hyr fasadställningar i Stockholm.

 

Dessa typer av fasadställningar kan vi erbjuda:

  • Super9
  • Layher
  • Haki
  • Plus8
  • Monzon
  • Burton

Vårt företag finns i Stockholm men vi arbetar även i Linköping och runt Mälardalen. Har ni något som ni behöver lösa så arbetar vi alltid för att hjälpa er med det. Anlitar ni oss så kommer vi ut till den plats där ni ska arbeta.

 

Anlita Safecon Byggnadsställningar i Stockholm

Ni kan även anlita oss för det bygg- eller renoveringsprojekt som ni har. Vi har bland annat utbildning inom Säkra lyft, Heta arbeten, HLR och innehar truck och liftcertifikat. Vår företagsledning har även utbildning inom Bas-U och Bas-P.

För oss är det väldigt viktigt med kvalitet och vi vill alltid kunna erbjuda det till alla våra kunder. Därför har vi ISO-certifieringar inom ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 och är också bransch medlemmar i STIB – Auktoriserad Ställningsentreprenör och är medlemmar i Byggföretagen. Vi fokuserar på säkerhet och gör allt för att ni ska kunna arbeta säkert på arbetsplatsen.

 

Ni är alltid välkomna att ta kontakt, ställa era frågor och hyra fasadställningar i Stockholm av oss. 

Safecon tjänster
Samarbetspartners
Rätt kompetens borgar för en hög kvalitet
På Safecon får alla medarbetare utbildning för ställningsmontage och på sikt även STIB:s särskilda utbildning/väderskyddsutbildning. För att ytterligare stärka våra medarbetares kompetens har vi utbildning för Säkra Lyft, Heta Arbeten, HLR, truck- och liftcertifikat. Medarbetarna är vår allra viktigaste resurs och en gedigen kunskap inom arbetsområdet är för oss en självklarhet. Ledningsgruppen har självklart samma utbildning men även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P.

Safecon byggnadsställningar

©Safecon 2024 – All Rights Reserved