Byggställningar i Solna

Behöver ni byggställningar till ett projekt i Solna? När du behöver hyra byggnadsställningar i Solna så finns Safecon här för dig. Vi levererar säkra ställningar snabbt och enkelt. Vår ser alltid till att lösa de behov som våra kunder har och hyr därför ut och monterar byggställningar i Solna för alla syften och projekt i alla möjliga väder. Vi levererar ställningar till alla, det spelar ingen roll om det är ett nytt bygge, en renovering eller om du skall måla om fasaden, byta takplattor eller utföra plåtarbete. Vi har en lång erfarenhet av byggställningar och levererar alltid ställningar och service av högsta kvalitet.

Solna Byggnadsställningar Hus
Arbetare Monterar Byggställning i Solna

Byggställningsarbetare med utbildning

Vi på Safecon ser det som en självklarhet att alla våra medarbetare har en bra och komplett utbildning inom våra tjänsteområden. Alla våra medarbetare har en hög kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med byggställningar på ett säkert och effektivt sätt. Utöver att hyra ut byggställningar i Solna så erbjuder vi även olika väderskydd så arbetet kan pågå oavsett väderlek. Våra medarbetare får utbildning i bland annat Säkra lyft, Heta arbeten, HLR, Truckcertifikat och Liftcertifikat. Våra ledare har även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P. 

Byggställning i Solna med fast pris

Vi på Safecon vill vara ditt självklara val när du behöver hyra och montera byggställningar i Solna. Våra tjänster levereras alltid med bästa möjliga service till ett fast och bra pris. Väljer du att samarbeta med oss på Safecon kan du vara säker på att du alltid får en byggställning i Solna till korrekt pris. Du får en rättvis offert som vi håller oss till från början till slut av projektet. Med oss kan du känna dig helt trygg och aldrig oroa dig för oväntade kostnader. 

Byggnadsställningar till Solna idag

Tveka inte att kontakta oss.

 

    Safecon byggnadsställningar

    ©Safecon 2024 – All Rights Reserved