Resurs 1built by trust beige

Väderskydd Stockholm

Resurs 1built by trust beige

Ska ni renovera ett hus, fönster eller bygga något nytt? Då kan ni behöva väderskydd i Stockholm för att skydda bygget eller renoveringen. Med ett väderskydd, är ni inte beroende av att Stockholmsvädret är skonsamt.

 

Oavsett om det regnar, snöar eller haglar så kan ni fortsätta arbeta på det hus eller bygge som ni har påbörjat. Byggmaterialet blir också skyddade med ett bra väderskydd.

Safecon Byggnadsställningar arbetar i Stockholm, Linköping och runt Mälardalen som i städer som Enköping, Eskilstuna, Sigtuna, Knivsta, Märsta, Västerås och Uppsala. När ni anlitar Safecon Byggnadsställningar i Stockholm och önskar väderskydd så kan vi komma ut till den plats där ni ska arbeta.

 

Då ser vi också hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Om ni behöver lösa ett problem så arbetar vi alltid för att lösa det. Vi monterar våra väderskydd – så att både vi och ni – vet att de är så säkra som det bara går. För att väderskydden ska vara effektiva skydd, så krävs det att de monteras på rätt sätt.

 

Säkra väderskydd i Stockholm

Våra väderskydd skyddar material och arbetsplatser på ett effektivt sätt. Vår väderskydd är utrustade med tåligt material som skyddar mot nederbörd och blåst. De är ställbara så att de självständigt kan stå av sig själv.

 

Behöver du fönsterskydd så har vi även ordentliga fönsterskydd så att de boende kan klara sig utan fönster medan ni renoverar dem, eller byte ut dem. Anlitar ni våra väderskydd behöver ni inte oroa er över att de boende ska behöva frysa under tiden som er fasadrenovering pågår.

 

Och det är inte bara för de boendes skull och för att skydda material som ni kan behöva väderskydd till. Även för att förbättra hantverkarnas arbetsmiljö är väderskydd viktiga. Ett väderskydd gör så att hantverkarna slipper bli blöta, kalla och frusna. Det hantverkarföretag som är beredda att skydda sin personal, bör alltid ha väderskydd som skyddar personalen effektivt.

 

Enligt Arbetsmiljöverket är ett väderskydd: ”en temporär konstruktion som används när man vill täcka över eller kapsla in en yta där man arbetar med en byggnad eller en anläggning, för att skydda arbetstagare och byggnadsverk från klimatisk påverkan. I ett väderskydd ingår alltid ett tak, men även väggar kan ingå. En inklädd fasadställning är däremot inte ett väderskydd, även om inklädnaden är invikt ovanför det översta arbetsplanet.”

Och våra väderskydd är så mycket mer än bara lägga plast på material eller presenning över en arbetsplats. Våra väderskydd har egna ställningar som står emot blåst.

 

Anlita Safecon för ert bygge eller renovering

Behöver ni hantverkare för er renovering eller bygge i Stockholm? I så fall kan ni alltid anlita oss för ert bygg- eller renoveringsprojekt. Alla våra hantverkare är utbildade och innehar certifikat för Säkra lyft, Heta arbeten, HLR, truck och liftar. Vår företagsledning är också utbildad för Bas-U och Bas-P.

 

För Safecon är det väldigt viktigt med kvalitet och vi har som mål att erbjuda våra tjänster med väderskydd till alla våra kunder. Safecon har tagit ISO-certifieringar inom ISO-9001, ISO 14001 och ISO 45001 och är också bransch medlemmar i STIB – Auktoriserad Ställningsentreprenör och är med i Byggföretagen. Vi fokuserar på att kunna skydda era hantverkare med våra väderskydd. Vi gör allt för att ni ska kunna arbeta säkert på arbetsplatsen.

 

Är ni ett bygg- eller renoveringsbolag så är ni alltid välkomna att ta kontakt. Ställ alla era frågor om våra väderskydd i Stockholm. 

Safecon tjänster
Samarbetspartners
Rätt kompetens borgar för en hög kvalitet
På Safecon får alla medarbetare utbildning för ställningsmontage och på sikt även STIB:s särskilda utbildning/väderskyddsutbildning. För att ytterligare stärka våra medarbetares kompetens har vi utbildning för Säkra Lyft, Heta Arbeten, HLR, truck- och liftcertifikat. Medarbetarna är vår allra viktigaste resurs och en gedigen kunskap inom arbetsområdet är för oss en självklarhet. Ledningsgruppen har självklart samma utbildning men även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P.

Safecon byggnadsställningar

©Safecon 2024 – All Rights Reserved