Resurs 1built by trust beige

Väderskydd Stockholm

Vi hyr ut och monterar väderskydd i Stockholm för alla byggen

Resurs 1built by trust beige

Hyr högkvalitativt väderskydd i Stockholm

Letar du efter ett motståndskraftigt väderskydd i Stockholm inför ett byggprojekt eller renoveringsarbete? På Safecon har vi hyrt ut och monterat byggställningar och väderskydd i 20 år. Vi har inte bara bred kompetens, utan även lång erfarenhet av att leverera och montera rätt utrustning för rätt projekt. Vår målsättning är att alltid lösa de behov våra kunder har på ett smidigt och tidseffektivt sätt, vilket ökar både produktivitet och säkerhet på byggplatsen. Safecon har försett några av Stockholms största byggen med byggnadsställningar och väderskydd i två decennier. Tack vare stor kapacitet och god internkommunikation kan du alltid räkna med att vi levererar på rätt plats, i rätt tid med rätt kvalitet och säkerhet.

Vi hyr ut och monterar väderskydd i Stockholm för alla slags byggnader.
Högkvalitativa väderskydd i Stockholm byggda av utbildade och trygga medarbetare.

Varför behövs väderskydd?

Är det någon som vet varför väderskydd behövs så är det en byggarbetare. I vårt avlånga, blåsiga land har vi ett oberäkneligt väder som ofta skiftar flera gånger per dag. Skulle ett bygge ställas in varje gång det började regna skulle vi inte ha särskilt många byggnader alls i Sverige. Därför måste en byggarbetare flitigt arbeta sig igenom extremväder som värmeböljor, stormvindar och snöfall. Ett väderskydd håller inte bara arbetarna trygga och varma, utan ger även ett essentiellt skydd för både byggarbetsplats och objektet som byggs eller renoveras. Hos oss på Safecon har vi kapacitet att leverera hela 15.000 m² väderskydd till våra kunder, som består av både små och stora byggföretag i Stockholm med omnejd.

 

Därför behövs väderskydd:

 

 • Skyddar byggnaden mot regn, snö och fukt
 • Skyddar byggarbetare från kyla och vind
 • Håller temperaturen uppe
 • Ökar produktivitet
 • Förkortar byggtiden
 • Ger bättre arbetsförhållanden
 

Ett rejält väderskydd underlättar helt enkelt hela arbetsprocessen från start till slut, och förkortar dessutom tiden som krävs för att ta sig mellan dessa punkter. Utnyttja chansen och ta hjälp av ett väderskydd i Stockholm för ert byggprojekt. Resultatet blir garanterat en riktig win/win situation för alla involverade parter.

 

Utbildade medarbetare med hög kompetens

På Safecon är våra medarbetare den allra viktigaste resursen, och vi ser det som en självklarhet att all personal har en grundlig och komplett utbildning inom våra tjänsteområden. Alla våra medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet av att montera byggnadsställningar och väderskydd på ett säkert och effektivt sätt. På sikt får vår personal även STIB:s särskilda utbildning/väderskyddsutbildning. Vi ser även till att våra medarbetare får stärka sina kunskaper via utbildningar som:

 

 • Säkra Lyft
 • Heta Arbeten
 • HLR
 • Truckcertifikat
 • Liftcertifikat
 

Vår ledningsgrupp har självklart samma utbildning, men även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P.

Väderskydd i Stockholm till ett rättvist pris

Väljer du att jobba med oss på Safecon kan du vara säker på att du alltid får ett väderskydd i Stockholm till ett bra och rättvist pris. Hos oss är det slutliga priset alltid samma som det initiala. Vi anser att ett avtal är ett avtal, och du får en rättvis offert som vi håller oss till genom hela processen. 

 

 

I ett samarbete med oss kan du därför känna dig helt trygg, och du behöver aldrig oroa dig för oväntade tillkomna kostnader. Vi startar aldrig prisdiskussioner i efterhand med våra kunder och står för alla utgifter under hela samarbetet. Med Safecon vet du vad du får och betalar aldrig mer än vad vi kommit överens om. Därför är och förblir vi både branschledande och ditt långsiktigt mest prisvärda alternativ. 

Varför välja Safecon?

Vi på Safecon vill vara ditt självklara val när du behöver hyra byggnadsställningar och väderskydd i Stockholm. Våra tjänster levererar vi alltid med högsta standard och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Några av våra fokusområden är arbetsplatssäkerhet, genuint ansvarstagande, gott förtroende och seriös kompetens. Dessa punkter ingår alltid när du investerar i oss, tillsammans med ett stort engagemang, högt servicetänk och en oslagbar kvalitet. 

 

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande

  Safecon byggnadsställningar

  ©Safecon 2021 – All Rights Reserved