Säkra Byggställningar i Nacka

När du behöver hyra säkra byggställningar i Nacka hjälper Safecon dig snabbt och enkelt. Vi har en målsättning att att alltid lösa de behov våra kunder har. Vi hyr vi ut och bygger byggställningar i Nacka för alla syften och alla väder. Oavsett om det är nybygge, renovering, målning, takarbeten, murning eller plåtarbete. Vi har en lång erfarenhet av byggnadsställningar och levererar alltid ställningar och service av högsta kvalitet.

Byggställningar i Nacka Bygge
Lyftkran med byggställningar i Nacka

Utbildade byggställningsarbetare

Vi på Safecon ser det som en självklarhet att alla våra medarbetare har en bra och komplett utbildning inom våra tjänsteområden. Alla våra medarbetare har en hög kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med byggställningar på ett säkert och effektivt sätt. Utöver att hyra ut byggställningar i Nacka så erbjuder vi även olika väderskydd så arbetet kan pågå oavsett väderlek. Våra medarbetare får utbildning i bland annat Säkra lyft, Heta arbeten, HLR, Truckcertifikat och Liftcertifikat. Våra ledare har även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P. 

Byggställningar i Nacka till bra pris

Vi vill alltid vara ditt självklara val när du behöver hyra och montera byggställningar i Nacka. Vi levererar alltid våra tjänster med högsta möjliga standard och säkerhet till ett bra pris. Väljer du att samarbeta med oss på Safecon kan du vara säker på att du alltid får en byggställning i Nacka till rätt pris. Du får en rättvis offert som vi håller oss till genom hela arbetets gång, från början till slut. I ett samarbete med oss kan du känna dig säker och helt trygg och aldrig oroa dig för oväntade kostnader eller problem.

Behöver du byggnadställningar till Nacka idag?

Tveka inte att kontakta oss.

 

    Safecon byggnadsställningar

    ©Safecon 2024 – All Rights Reserved