Byggställningar Sollentuna

Hos oss kan du hyra byggställningar i Sollentuna både snabbt och säkert. Vi löser alltid våra kunders behov och har byggställningar för alla syften och alla möjliga väder. Det spelar ingen roll om det är nybygge, renovering, målning, fönsterbyten, takarbeten, murning eller annat fasadarbete så behövs göras..Vi har en lång och bred erfarenhet av byggnadsställningar och levererar alltid ställningar och service av högsta kvalitet.

Byggställning Sollentuna

Utbildade medarbetare

Vi ser det som en självklarhet att alla våra medarbetare har en bra och komplett utbildning inom våra tjänsteområden. Alla våra medarbetare har en hög kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med byggställningar i Sollentuna på ett säkert och effektivt sätt. Vi har även olika väderskydd så arbetet kan pågå oavsett väderlek. Våra medarbetare får även utbildning i bland annat Säkra lyft, Heta arbeten, HLR, Truckcertifikat och Liftcertifikat. Våra ledare och chefer har även utbildning inom företagsledning, arbetsmiljösamordning/ansvar samt BAS-U och BAS-P. 

Byggställningar i Sollentuna till rättvisa priser

Vi på Safecon vill vara ditt självklara val när du behöver hyra och montera byggställningar i Sollentuna. Våra tjänster levererar vi alltid med högsta standard och till ett mycket bra pris. Väljer du att jobba med oss på Safecon kan du vara säker på att du alltid får en byggställning i Sollentuna till rätt pris. Du får en rättvis offert som vi håller oss till genom hela processen. I ett samarbete med oss kan du därför känna dig helt trygg och aldrig oroa dig för oväntade tillkomna kostnader. 

Behöver du ställningar till ett bygge i Sollentuna?

Tveka inte att kontakta oss.

    Safecon byggnadsställningar

    ©Safecon 2024 – All Rights Reserved