Vår VD

Låt oss presentera vår nya VD Jörgen Söderström

– Som VD för Safecon Byggnadsställningar har jag äran att leda företaget in i framtiden, att driva tillväxt och att etablera oss som ledande inom branschen. Genom att bygga en positiv och inkluderande atmosfär skapar vi inte bara trygghet, utan också den säkerhet som både kunder och anställda förtjänar. Att föra oss närmare varandra och våra kunder är två avgörande fokusområden för mig som ledare.

 

Med lång erfarenhet inom ställningsbranschen och olika roller har jag fått insikt i vad som är avgörande för både våra kunder och vårt team. Jag har arbetat på flera framstående företag, senast som regionchef på ett stort ställningsföretag. Dessförinnan hade jag rollen som projektledare på Safecon, så att vara tillbaka känns fantastiskt. Min styrka ligger i kommunikation och att lösa konflikter på ett smidigt sätt.

 

På det privata planet delar jag mitt liv med min fru Ingela. Vi bor i ett hus på landet och med två hundar och tre katter. Våra barn har flyttat hemifrån för några år sedan. Jag ser fram emot att tillsammans med er alla forma Safecons framtid och fortsätta leverera exceptionella resultat.

 

Varmt tack!
Jörgen Söderström

Vd Jörgen Söderström